Čítať viac >>

Po Braňovi "Imrovi" Bystrianskom vypadla Veronika "Ria" Paulovičová!

Minulý týždeň sme sa prvýkrát rozlúčili s tancujúcim hercom zo Showdance. V prvom battle si to medzi sebou rozdali Braňo Bystriansky, ktorý divákom predviedol choreografiu na pesničky z muzikálu Vlasy. Druhou ohrozenou bola Zuzka Mauréry, ktorá divákom zatancovala na skladbu z muzikálu Chorus line. Porota sa jednoznačne zhodla, že do druhého kola má postúpiť Zuzka Mauréry. Braňo "Imro" Bystriansky sa rozhodnutiu poroty potešil, keďže tancovania už mal vyše hlavy.


Včera sa opäť zo Showdance vypadávalo a rozhodnutie, kto sa ocitne v ohrozenej dvojici nebolo do posledných minút jasné. V rebríčku sa striedali na prvých, ale i posledných miestach stále iní herci a diváci menili poradie každú chvíľku.


Víťazkou tretieho kola sa stala Zuzka Mauréry, ktorá bola minulý týždeň na odstrel, do druhého Showdance battle sa dostala Veronika Paulovičová, ktorá sa na začiatku a počas prvej polovice show pohybovala na treťom, prípadne štvrtom mieste. Včera sa divákom ukázala ako Jennifer Lopez. Druhou ohrozenou sa stala Kristína Svarinská, ktorá napodobňovala Christinu Aguilera. Kristína sa taktiež počas priameho prenosu točila na podobných miestach ako Veronika, ku koncu tretieho kola Showdance, však obidve spadli do zóny ohrozenia a tam zostali až do konca hlasovania.


Porota rozhodla, že v ďalších kolách neuvidíme tancovať Veroniku Paulovičovú, ktorá neskôr pri rozlúčke s hercami a tanečníkmi ukázala aj slzy dojatia. Veronika sa však nemá za čo hanbiť vo všetkých troch kolách predviedla veľmi pekné tanečné výkony a taktiež divákom ukázala, že je príjemná a sympatická herečka.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...