Čítať viac >>

AKTUALIZÁCIA: Sledovanosť Paneláku: Diváci seriál neopustili, našli si ho aj na webe, láme rekordy!

Seriál Panelák láme rebríčky zhliadnutí jednotlivých epizód na webe v archíve televízie Joj. Jednotlivé časti dosahujú čísla, ktoré obvykle získavajú ťažiskové projekty televízií. Prvú časť si pozrelo do včera (16. 2. 2010) už takmer 210 000 divákov. Druhú časť už 160 000 divákov a čísla stále rastú.




Aj keď výsledky prvých dvoch častí 7. série Paneláku nevyzerajú na prvý pohľad úspešne, opak je pravdou. Diváci vyvádzajú Markízu z omylu, že by bola pre nich zaujímavá, dopustiť nedajú iba na jej šťastne nasadenú telenovelu.


Seriál Panelák dokazuje, že sa za 6. sérii vypracoval na silný formát. Kým v roku 2008 Panelák nedokázal konkurovať silnej Ordinácii, dnes už je pre ňu postrachom. Markíza slabnúcemu seriálu nedokázala pomôcť ani silným nábehom po skončení Tisíc a jednej noci, ktorá sa prezentovala rekordnými výsledkami. Po jej skončení diváci masovo prepínali na záver Paneláku. Ten si napriek ťažkej konkurencii dokázal vylepšiť včerajší výsledok na 22,6 % podielu. Prekrýval sa dokonca aj s osemfinále Ligy Majstrov, čím bola ohrozená jeho najväčšia skupina - muži.


Ordinácia tak nedokázala využiť potenciál vyše 50% podielu telenovely. Kým Nočné TN pred pár dňami dokázali zúžitkovať nábeh po Šeherezáde a získavať rekordy nad úrovňou 40 %, jediný seriál Markízy lízal priemer s výsledkom 34,8 %. Dr. Ludsky, ktorý vybojoval podiel 26,5 %, Ordináciu suverénne porazil napr. v Bratislavskom kraji s výsledkom 47,6 %! Aj spomínané Nočné TN Markízy ukázali, že bez silnej barličky v podobe telenovely, nedokáže prilákať divákov, prepadli spolu s nasledujúcou Adela show nad úrovňou 24 %!


Okrem statočného boja s Tisíc a jedna noc, kedy Panelák neklesá hlboko pod 20% (v 12+) ako tomu bolo v roku 2008 proti vtedy silnej Ordinácii, si denný seriál nachádzajú desaťtisíce divákov na internete. Len štart 7. série si v archíve Joj pozrelo cez 168 000 divákov a druhú časť len dnes ráno vyše 50 000 internetových návštevníkov! Tí, ktorí kvôli tureckej rozprávke Panelák po 20:00 opustia sa k nemu vracajú na internete či v repríze ráno na Jojke či po 15:00 na Joj Plus!


Foto: TV Joj


Výsledky sú uvedené v cieľovej skupine 12-54. Výnimky sú uvedené pri podieli.
Sledovanosť: Tlačová správa TV Joj, Medialne.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...