Čítať viac >>

Zoznámte sa: noví obyvatelia v paneláku!

Ako ste si mohli všimnúť Angie sa rozhodla svoj byt na treťom poschodí predať. Doteraz sa na jej inzerát prihlásili dvaja obyvatelia, my však poznáme kto do paneláku medzi staronových obyvateľov pribudne.


Už v októbri sa môžete tešiť na dve nové postavy, ktoré stvárnia Ondrej Kovaľ a Zuzana Norisová.


Zuzana a Ondrej si v seriáli zahrajú manželov, ktorí sa nasťahujú do paneláka. Ich seriálové mená zatiaľ nie sú známe a taktiež nie je známe ako zamotajú dej. Všetko sa dozvieme už o pár dní.


Foto: TV JOJ

Čítať viac >>

Betka Stanková má modriny!

Seriálová manažérka Betka alias Betka Stanková má vraj modriny, všimol si to bulvárny denník. V jednej scénke ju bolo vidieť s poriadnymi modrinami na lakti, viac uvidíte na fotke.


Betka odpovedala na otázku novinára svojsky a so štipkou humoru „Mala som väčšie modriny na lakti? To som vôbec nepostrehla, ale je to možné, že som sa niekde tresla. Myslím, že to mohlo byť na skúškach v divadle. Ja totiž doslova trpím na modriny. Keď sa niekde opriem, tak mám hneď modrinu,“ zasmiala sa Betka.


Možno nám to sama Betka ozrejmí priamo na fanúšikovskej stránke Facebooku, kde sa niekedy zapája aj do diskusie.


Foto: Plus 1 deň

Čítať viac >>

Hudba z Paneláku (10)

Mnohí z vás sa zaujímate o pesničky zo seriálu Panelák a tak sme pre vás v spolupráci s webom "mp3databaza.com" pripravili špeciálnu rubriku: HUDBA Z PANELÁKU. Rubriku budeme aktualizovať každý týždeň. Aj tento týždeň vám prinášame zoznam pesničiek, k zoznamu pripájame spôsob sťahovania.


Tento týždeň (20. 9. - 24. 9. 2010) v Paneláku odzneli nasledujúce pesničky:

  • Shout For England, Dizzee Rascal, James Corden - Shout

  • Barry Manilow - Copacabana

  • Lady GaGa, Beyonce - Telephone

  • Tinie Tempah, Labyrinth - Frisky

  • Elbow - The Bones Of You

  • Eminem - Not Afraid

  • David Guetta, Fergie, Chris Willis - Gettin´ Over You

  • Rihanna - Te Amo

  • Lady GaGa - Alejandro

  • Keri Hilson - I Like

  • Radiohead - Creep

  • Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)

  • Everything But The Girl - Missing

  • Plan B - Prayin'

  • Shout For England, Dizzee Rascal, James Corden - Shout

  • Iyaz - Solo

  • N-Dubz , Bodyrox - We Dance On

  • Train - Hey Soul Sister

  • Edward Maya, Vika Jigulina - Stereo Love

  • Glee Cast - Over The Rainbow

  • Duran Duran - Too Much Information

  • Kelly Rowland, David Guetta - Commander

  • Keri Hilson - I Like

  • Roll Deep, Jodie Connor - Good Times

  • Gorillaz, Bobby Womack, Mos Def - Stylo

  • Pendulum - Watercolour

  • Wheatus - A Little Respect

  • Plan B - She Said

  • Vanessa Amorosi - Absolutely Everybody

  • Blur - The Universal

  • Alicia Keys - Try Sleeping with a Broken Hear

  • Glee Cast - Any way You Want It Lovin Touchin Squeezin

  • Mateo Messina - Up The Spout


  • Návod na sťahovanie: Pesničky si môžete stiahnuť kliknutím na názov pesničky. Stiahnutie vykonáte kliknutím na zelené tlačítko "download", následne treba počkať pár sekúnd a potom môžete sťahovať pesničku do vášho počítača kliknutím na zelené tlačítko "download, stiahni MP3".


    Článok o hudbe pre vás spracoval admin Misho z mp3databaza.com.


    Čítať viac >>

    Chcete vedieť ako sa Zuzka rozhodne? Čítajte článok

    Ako sa rozhodne Zuzka? Pôjde na potrat alebo si dieťa nechá a bude sa ho snažiť vychovať s Patrikom? Ak to chcete vedieť, čítajte ďalej, ak nie, šup na ďalší článok :)


    POZOR: táto informácia vám prezradí dej dopredu!

    Zuzka by sa mala rozhodnúť bez varovania a náhle, že si dieťa nechá zobrať. To, prečo tak urobí, začne vysvetľovať až po zákroku. Kým "Dudko" by mal žiariť spokojnosťou, ako zareaguje Soňa s Patrikom, ktorí Zuzku podporovali v myšlienkach, aby si dieťa nechala? Sledujte Panelák aj o týždeň a dozvieme sa to spoločne.







    Foto: Plus 1 deň

    Čítať viac >>

    Seriálová Mária, Adela Mojžišová, je mamička!

    Seriálová Mária alias Adela Mojžišová, je mamičkou nielen v seriáli, ale aj v skutočnosti. Od seriálu si oddýchne, no čakajú ju mamičkovské povinnosti.


    Adelina dcérka, menom Sofia, prišla na svet 12. septembra o 5.07 hod. Jej miery sú: 3 600 gramov, 52 centimetrov. Seriálovú Máriu najviac pobavilo, že sa narodilo presne na Máriu :). Zrejme to nebude len náhoda...


    Adelke a jej dcérke prajeme všetko len to najlepšie!


    Foto: Nový Čas

    Čítať viac >>

    Hudba z Paneláku (9)

    Mnohí z vás sa zaujímate o pesničky zo seriálu Panelák a tak sme pre vás v spolupráci s webom "mp3databaza.com" pripravili špeciálnu rubriku: HUDBA Z PANELÁKU. Rubriku budeme aktualizovať každý týždeň. Aj tento týždeň vám prinášame zoznam pesničiek, k zoznamu pripájame spôsob sťahovania.


    Tento týždeň (13. 9. - 17. 9. 2010) v Paneláku odzneli nasledujúce pesničky:

    Návod na sťahovanie: Pesničky si môžete stiahnuť kliknutím na názov pesničky. Stiahnutie vykonáte kliknutím na zelené tlačítko "download", následne treba počkať pár sekúnd a potom môžete sťahovať pesničku do vášho počítača kliknutím na zelené tlačítko "download, stiahni MP3".


    Článok o hudbe pre vás spracoval admin Misho z mp3databaza.com.


    Čítať viac >>

    Vieme, ako sa Zuzka rozhodne! Pôjde na potrat, alebo si dieťa nechá?

    Chcete vedieť, ako sa Zuzka rozhodne? Či si dieťa nechá, alebo pôjde na zákrok? Alebo sa chcete nechať prekvapiť priamo dejom v seriáli? Hlasujte v ankete, nech neprezradíme niečo, čo vedieť, ešte nechcete :)


    BlueBoard.cz
    Čítať viac >>

    Najväčší seriáloví sukničkári: Kordiak a Bajza!

    Bulvárny denník Nový Čas vyhlásil Milana Kordiaka a Michalu Bajzu za najväčších seriálových sukničkárov. Vystriedali v seriáli už niekoľko žien a zároveň patria medzi také typy mužov, ktorí nikdy nemajú poriadne doriešené minulé lásky a nedokážu odolať novým pokušeniam.


    MILAN KORDIAK a jeho úlovky:

    Agáta (Viki Ráková) Milanovmu zvádzaniu dlho odolávala, ale napokon ju presvedčil, že sa do nej skutočne zamiloval. Vzťah im však dlho nevydržal.


    S exmanželkou Danielou (Karin Haydu) je síce rozvedený, ale v prípade, že jej skrachuje vzťah, alebo má problémy, objaví sa pred jeho dverami.


    Lucia (Helena Krajčiová) je žena, ktorú konečne nemusel zachraňovať a bola mu rovnocennou partnerkou. Keď to však začalo byť medzi nimi vážne, uvedomili si, že im to viac fungovalo ako kamarátom.


    Ria (Veronika Paulovičová) prežila s Milanom románik ešte pred Agátou a nakrátko sa dali dokopy aj po ich rozchode. Dlho však spolu nevydržali.


    Martinka (Zuzana Skopálová) - tvrdá obchodníčka, ktorá má Milana úplne v hrsti. Dala si podmienku - budú mať vzťah a spávať spolu a ona ho za to neudá finančnej polícii.


    Angie (Mirka Partlová) - kedysi spolu strávili noc, no ona mu nevedela odolať. Po rozvode s Karolom Mázikom sa rozhodla mať svadbu s Milanom, no ich vzťah sa komplikuje a svadba sa neuskutočnila kvôli Milanovým podvodom a ten sa musel ukryť v Argentíne.


    Natália (Marta Potančoková) - v bare potreboval zapiť žiaľ a Angie ich pristihla pri bozku, zvedenie ho aj nová čašníčka?



    MICHAL BAJZA a jeho úlovky:

    Sestrička Michaela (Zuzana Moravcová) vyštartovala po Michalovi, hoci vedela, že je ženatý a má deti. Snažila sa tak dlho, až Michal po hádke s manželkou skončil v jej posteli. Po čase mu oznámila, že je tehotná. Michaela zomrela pri autonehode.


    S vydatou sestričkou Petrou (Lucie Vondráčková) z nemocnice v Brne nikdy nemal pomer, ale ak by si nezačal s Ivanou Švehlovou, možno by sa ich vzťah vyvinul inak.


    Ivana (Diana Mórová). Nikomu by ani nenapadlo, že vystresovaný otec rodiny by si mohol začať s povýšeneckou manželkou jeho najlepšieho priateľa. Vyspali sa spolu a dokonca premýšľali o spoločnom živote.


    Ďalšia sestrička Mária (Adela Mojžišová) do zbierky. Bolo to však skôr jednostranné a okúzlená bola len mladá dievčina.


    Nina (Elena Podzámska) - Michalova exmanželka, bývalá alkoholička a matka jeho syna. Znova sa spolu vyspia, ale Michalovi o vzťah s ňou nejde.


    Zuzana (Henrieta Mičkovicová) - Michalova manželka. Vzali sa dvakrát a majú spolu tri deti. Michal Zuzanu, ktorá bola v tom čase niekoľko rokov na materskej, podviedol so sestričkou.


    Silvinka (Kristína Turjanová) - ďalšia sestrička, s ktorou mal malý románik, neskôr zistil, že to nie je preňho to pravé orechové.


    Betka (Alžbeta Stanková) - ich vzťah sa len môže začať, sú tam jemné náznaky.


    Foto: Nový Čas


    Čítať viac >>

    Z Česko Slovensko má talent rovno do Paneláka!

    Každú nedeľu Jojka spolu s Primou vysielajú vo svete najobľúbenejšiu show Got talent, preloženú ako Česko Slovensko má talent.


    Pred dvomi týždňami sa v nej objavila skupina The Pastels, ktorá predviedla výborné tanečné vystúpenie. Jeden člen z tejto skupiny Ondrej Antálek si zahrá v Paneláku.


    Nejde však o nijaký bonus za vystupovanie v Česko Slovensko má talent, Ondrej je totiž vyštudovaný herec a choreograf, pravidelne hosťuje v brnenských divadlách a mohli ste ho vidieť napríklad aj na bratislavskej Novej scéne v muzikáli Boyband. V Paneláku sa predstaví ako pacient Ivany Švehlovej, ktorý má však aj iné úmysly, ako len absolvovať terapiu.


    Ondreja uvidíte na obrazovke po prvý raz v polovici októbra. V prípade ak postúpila skupinu The Pastels do semifinálových bojov ČSMT, tak ju budete môcť sledovanosť na Jojke tiež, v októbrových live prenosoch.



    Foto: TV JOJ, Joj.sk

    Video: csmatalent.sk, TV JOJ


    Čítať viac >>

    Čo dnes uvidíme?

    20:15 Panelák - Víťaz
    Angelika chce od Imra dvadsať eur, ktoré mal dostať za vykladanie vagónov. Imro má problém. Zuzkin otec nesúhlasí, aby jeho dcéra žila s Patrikom. Jana nechce, aby v paneláku býval kriminálnik. Soňa s Dušanom riešia bytovú otázku.




    Program 14. septembra:
    20:15 PANELÁK
    21:15 Odsúdené - nová III. séria
    22:15 Vtierka Castle


    Foto: TV JOJ, Joj.sk


    Čítať viac >>

    Hudba z Paneláku (8)

    Mnohí z vás sa zaujímate o pesničky zo seriálu Panelák a tak sme pre vás v spolupráci s webom "mp3databaza.com" pripravili špeciálnu rubriku: HUDBA Z PANELÁKU. Rubriku budeme aktualizovať každý týždeň. Obľúbená rubrika pokračuje aj v novej sezóne, aj tento týždeň vám prinášame zoznam pesničiek, k zoznamu pripájame aj nový spôsob sťahovania.


    Tento týždeň (6. 9. - 10. 9. 2010) v Paneláku odzneli nasledujúce pesničky:

    Návod na sťahovanie: Pesničky si môžete stiahnuť zo stránky mp3databaza, tam si vyberiete pesničku, ktorú si chcete stiahnuť. Stiahnutie vykonáte kliknutím na zelené tlačítko "download", následne treba počkať pár sekúnd a potom môžete sťahovať pesničku do vášho počítača kliknutím na zelené tlačítko "download, stiahni MP3".


    Stiahnite si svoju obľúbenú pesničku z Paneláka ->tu<-


    Čítať viac >>

    Svadobný deň v Paneláku!

    Svadby sme sa v V. sérií nedočkali, ale ako sme vás už informovali v novej 6. sérií sa jej dočkáme a to už dnes. Vydávať sa však nebude Angie, ale Julka.


    Už v dnešnej epizóde si svoje ÁNO povie Julka a jej dôverný kamarát gay - Maťo. Ako bude svadba prebiehať a či sa dočkáme aj nečakaných situácií sa dozvieme už dnes večer v tradičnom čase o 20:15.


    Foto: TV JOJ


    Čítať viac >>

    Jojka opäť bodovala: Panelák porazil Ordináciu!

    Len včera Jojka spustila denný seriál Panelák a ako sme vás informovali, premiérová epizóda VI. série vytvorila rekord. Dnes si Panelák zgustol na markizáckej Ordinácií v ružovej záhrade.


    Ako sa uvádza v tlačovej správe, ktorú nám poslal hovorca televízie Jozef Gogola, druhá časť VI. série Paneláku získala 30,6%-ný podiel, kým konkurenčný seriál z nemocničného prostredia spadol pod tridsiatku.


    Darilo aj kriminálnemu seriálu Vtierka Castle (23,5%), lídrom na trhu bola Nora Mojsejová a repríza kuchárskej šou Kapor na torte (31,0%), ale aj Noviny (36,7%) a Najlepšie počasie (40,9%). Markíza sa v daných vysielacích časoch musela zmieriť s porážkou.


    Televízie s logom JOJ získali v utorok 7. septembra 2010 spolu podiel 27,2% celodenne a 30,4% v primetime.


    Čítať viac >>

    Sledovanosť: JOJka zlikvidovala Markízu!

    Včera obidve komerčné televízie JOJ aj Markíza priniesli pre divákov svoje novinky. V akej sile sa vrátil Panelák a ostatné novinky sa dočítate v článku.


    Úvodnú epizódu seriálu Panelák videlo takmer 40% Slovákov, ktorí mali práve zapnutý televízor. Presne 39%-ný podiel si odkrojil zo sledovanosti Panelák a stal sa jednoznačným lídrom na trhu (Markíza 17,8%), sledovanosť zverejnil aj Andy Kraus v online rozhovore pre Nový Čas.


    Okrem Paneláku sa výborne darilo aj Profesionálom (33,9%), Nore Mojsejovej a jej prejavu k výsledkom show Kapor na torte (44,5%) či dokonca repríze úspešného show programu Česko Slovensko má talent (31,8%). Novinky televízie Markíza kompletne od 20-tej hodiny prepadli a skončili pod podpriemerom Markízy.


    Všetky spomenuté seriály a relácie Jojky boli lídrami na trhu a tak si pripísala TV JOJ líderstvo v prime-time, kde získala 33,9% (Markíza 27,0%).


    Čísla nám poskytol hovorca televízie JOJ, Jozef Gogola. Sledovanosť je uvedená pre televízie v dôležitej cieľovej skupine 12-54.


    Čítať viac >>

    Svadba: ako to svedčí Julke? Posúďte sami...

    Svadby sme sa v V. sérií nedočkali, no v novej 6. sérií by nemala chýbať. Vydávať sa však nebude Angie, ale Julka.


    Ako nám včera Julka prezradila so svojím dôverným kamarátom gayom - Maťom, by sa mala zosobášiť v evanielickom kostole už tento piatok. Či sa tak naozaj stane uvidíme už o pár dní.


    Vy sa však môžte u nás pozrieť ako vyzerá Julka v svadobných šatách. Pristane jej to?


    Foto: TV JOJ


    Čítať viac >>

    Dnes štartuje PANELÁK spolu s Profesionálmi, Norou Mojejovou a Česko Slovensko má talent!

    Premiéra Paneláku sa nezadržateľne blíži. Už o pár hodín nám Jojka naservíruje prvú epizódu VI. série.


    Od dnes sa budeme denne stretávať o 20:15 s Panelákom. 6. september bude premiérový nielen pre Panelák, ale môžete sa tešiť aj na nové časti Profesionálov, ktorí nás budú počas tejto jesene zabávať v novom vysielacom čase každý pondelok po Paneláku. Na tento premiérový deň si Jojka pripravila aj špeciálnu nezostrihanú verziu Nory Mojsejovej, ktorá v piatok porazili futbalistov či konkurenčnú talentovú show. Po Nore Mojsejovej sa môžete tešiť pre veľký úspech na reprízu Česko Slovensko má talent.


    Program 6. septembra:
    20:15 PANELÁK
    21:15 Profesionáli
    22:15 Nora Mojsejová - špeciál (komentár k výsledkom show Kapor na torte)
    22:45 Česko Slovensko má talent (repríza)


    Foto: TV JOJ, Joj.sk


    Čítať viac >>

    Už zajtra to vypukne! Sledujte upútavku

    Už zajtra to vypukne, dnes nám Jojka naservíruje večer talentov v Česko Slovensko má talent a zajtra večer vašich obľúbených seriálov.


    Všetci fanúšikovia a diváci sa dočkali svojho obľúbeného seriálu. Celé leto čakali na nové časti a už zajtra 6. septembra spúšťa Jojka svoj seriálový pondelok. O 20:15 sa môžete tešiť na novú premiérovú epizódu VI. sériu.


    Program 6. septembra:
    20:15 PANELÁK
    21:15 Profesionáli
    22:15 Mafstory (od 13. septembra)



    Foto: vysielanie TV JOJ

    Video: vysielanie TV JOJ, TVBOODA


    Čítať viac >>

    Jojka po ČSMT upravila logo aj pre Panelák

    Štart VI. série sa nezadržateľne blíži, okrem upútaviek sa rozhodla Jojka upozorniť divákov na štart aj inak, podobne ako pri štarte najväčšej show tejto jesene Česko Slovensko má talent.


    Od včera ste si mohli pri vysielaní TV JOJ všimnúť, že k logu Jojky pribudol názov, ktorý nám oznamuje štart denného seriálu Panelák. Pondelok sa už naozaj blíži.


    Logo Jojky počas leta











    Foto: TV JOJ


    Vaše otázky, nápady, pripomienky...